°

Hasandede Köyü’nde yol çalışması yapılıyor

Kırıkkale genelinde köylerin yaşam kalitesini artırmak ve vatandaşların günlük hayatını kolaylaştırmak amacıyla yürütülen yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor.


BORDÜR UYGULAMASI YAPILIYOR

Bu kapsamda Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, İl Özel İdaresi tarafından sürdürülen altyapı çalışmalarını yerinde incelemek üzere Merkez ilçeye bağlı Hasandede Köyü’nü ziyaret etti. Vali Makas, İl Özel İdaresi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında köyde 4 bin 484 metrekare kilit parke taşı ve 1.152 metre bordür uygulamasının tamamlandığını belirtti. Yapılan incelemelerde çalışmaların köy halkının yaşamına katkı sağladığını ifade eden Makas, “Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yatırımlar, köylerimizin gelişimi için büyük önem taşıyor” dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRE TTİ

İncelemelerinin ardından köyde ekmek yapan kadınların bulunduğu tandır alanını da ziyaret eden Vali Makas, vatandaşlarla sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Ev hanımları, yapılan yol çalışmalarıyla ulaşımın kolaylaştığını belirterek Vali Makas’a teşekkür etti. Ziyarette Vali Makas’a; İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Şahin, Genel Sekreter Yardımcıları Soner Çelikel ve Fazlı Altuntop, Köy Muhtarı Hasan Özcan ile ilgili birim amirleri eşlik etti. Hasandede’de tamamlanan çalışmaların köy halkına hayırlı olması temenni edildi.

İlginizi Çekebilir

Geliri düşük ailelere büyük yardım!

İlginizi Çekebilir

Sanayi Mahallesi’ne yeni park yapılıyor

İlginizi Çekebilir

Türk vatandaşlarına Schengen vizesinde kolaylık

Haber Yorumları

Yorum Yaz

85918

Hakkımızda

Kirikkalehaber.net'de kırıkkale'ye dair önemli haberleri, Kırıkkale son dakika haberlerini ve Kırıkkale ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

Ovacık Mah. 590. Sk. Gökarık Apt. No: 5/6 Kırıkkale

info@gazetekale.com

03183331171

03183331171